Ilta-Sanomissa oli juttua 30.7. Pekingiin lähtevästä Suomen uintijoukkueesta. Pääasiassa aukeama esitteli Hanna-Maria Seppälää, mutta aukeaman alalaidassa esiteltiin kaksi muutakin uimaria. Itse en ole urheilusta kiinnostunut, joten jätin nuo jutut lukematta. Illalla katselen telkkua omassa huoneessa, kun äiti huhuilee olkkarista: "Olikos Rochester Hills lähellä teidän kotia?" "Mies asui ennen Rochesterissa, mitä sitten?", kysyn vuorostani minä. "Täällä on juttu suomalaisesta tytöstä, joka muutti Rochester Hillsiin 9-vuotiaana."

Sattuipa sitten, että tämä suomalaistyttö, joka asuu tuossa suhteellisen lähellä miehen entistä asuinpaikkaa, on Suomen olympiajoukkueen jäsen eli hänestä oli juttu tuolla urheilusivuilla ja siksi se oli jäänyt minulta huomaamatta. Etsinpä sitten tämän nuoren neidon netistä ja laitoin hänelle viestiä; ajattelin, että hän (tai lähinnä hänen vanhempansa) voisi tietää alueen suomalaisista, mahdollisista kokoontumisista yms.

Tänään olen siis käynyt sähköistä kirjeenvaihtoa Singaporen harjoitusleirille :D Kaikkea sitä tuleekin tehtyä kun ikää tulee lisää!

Evalle onnea matkaan Pekingiin, pidetään peukkuja!