Eilen päästiin vihdoin ja viimein reissulle naapurikaupunkiin ostamaan panelointitarvikkeita punaista huonetta varten. Kahden tunnin rautakauppareissun jälkeen tultiin kotiin yhden kattolampun kanssa - mies päätti lopulta kahden tunnin jälkeen, että rappaus raaputetaan pois, ja seinät maalataan! *argh* Vaatisi ilmeisesti hieman enemmän kaikenlaisia varotoimenpiteitä, että panelointi onnistuisi hyvin tuon rappauksen päälle, joten loppujen lopuksi raaputtaminen on helpompi vaihtoehto. Ai että olin hyvällä tuulella, kun ajettiin takaisin kotiin...

Kotiin tultuamme saatiin pikaisesti yksi yllätysvieras, Joel (vanhempi) ajoi ohi ja kun näki meidät, ajoi pihaan, koska halusi toivottaa minut tervetulleeksi Michiganiin. Mies pyysi Joelin kiertelemään taloa, vaikka sanoikin, että siitä hyvästä vaimo tappaa hänet myöhemmin. (Meillehän ei vieraita tule, jos paikat eivät ole siistisä kunnossa) Pikavisiitin jälkeen mies meni vähin äänin siivoamaan autotallia, mutta tuli hetken päästä raaputtamaan yhden seinän tuolta huoneesta. Tässä vaiheessa hän sitten kertoi, että Joel (nuorempi, edellä mainitun poika) ja Jamie tulevat meille istumaan iltaa.

Meillä tosiaan nuo perinteiset roolit heittävät monessa suhteessa kuperkeikkaa, tässä yksi. Oma Martha Stewartini valmisti pientä purtavaa iltaa varten (dippitarjottimen dippi jääkaapissa tämän kuvan aikana):
2106791.jpg
Tarjolla siis pientä iltapalaa: dipattavia juttuja, vastapaistettuja suklaakeksejä, suolakeksejä, banaanileipää ja Texas-pullia; juomana miehen itsetekemää mehua tai kirsikkakahvia.

Olohuoneen kirjahylly odottaa edelleen kolmatta osaansa, yksi nurkka täytyy vielä tyhjätä, jotta saadaan hyllyn pala siihen tilalle. Mutta tältä joululahjamme siis näyttää tällä hetkellä:
2106794.jpg
Muumimukit ja Mariskoolit katoavat sitten aikanaan ruokailuhuoneen vitriiniin, kunhan sellainen sitten joskus tulee. Halusin ne kuitenkin esille, joten tuolla saavat nyt toistaiseksi nököttää. Muut huonekalut ovat väliaikaisia, kunnes saamme hankittua tilalle sellaiset, jotka oikeasti haluamme. (Piilokuva, löytyykö koira?)

Olikohan äiti tai isä, joka jäi kaipaamaan meikäläisen kuvaa Kiitospäivältä, tässäpä kuva eiliseltä: hiukset juuri pestyinä ja laittamattomina, kuten yleensäkin. Poseeraus näyttää myös oikein kivasti vatsamakkarat :D
2106790.jpg

Joel ja Jamie tulivat käymään "ihan hetkeksi vain", koska sunnuntai on kaikille muille kuin minulle työpäivä. Ilta kuitenkin venähti yön puolelle reilusti, ennen kuin he lähtivät kotiin. Aika lentää kuin siivillä silloin kun on hauskaa!

Pitäisi varmaan ryhtyä kotirouvailemaan tälle päivää: eiliset tiskit ja pyykkivuori odottaa. Maksalaatikon valmistusta pitäisi kokeilla ensimmäistä kertaa eläissäni - saas nähdä mitä siitä tulee? Kai sen koirille voi kuitenkin syöttää, vaikka vähän pieleen menisikin. Ja sitten jos tuntuu, että tekeminen loppuu kesken, aina voi raaputella noita punaisia seiniä...