Ette usko, kuinka suuren vapauden- ja itsenäisyydentunteen yksi pyörämatka voi antaa!

Tänään on mielettömän kaunis ja lämmin päivä, joten ajattelin kokeilla pyöräilyä tuonne kaupungin keskustaan. Kymmenen minuuttia ja olin jo postitoimistossa. Sain lähetettyä taas pari pakettia matkaan. Samalla reissulla käväisin kirjastossa ja paikallisessa kampaamossa lyhennyttämässä ylipitkän otsurini huimaan kolmen dollarin hintaan. Lähtiessäni en ollut oikein tajunnut, kuinka lämmin ulkona olikaan, joten neule ja takki olivat hieman liikaa - kuumaa olo helpottamaan piti käydä nappaamassa Dairy Queenistä sitruuna-lime-jäähilejuoma.

Seuraavan kerran tällaisena kevätpäivänä voisi napata mukaan juomapullon ja kameran ja käydä kuvaamassa vähän paikallisia maisemia tätä blogia varten.

****

Eilen käväisin vähän kiertelemässä kauppoja miehen toimiston lähistöllä. Lemmikkitarvikeliikkestä piti ostaa ihan hinnan vuoksi Ainolle vaaleanpunainen maastokuvioinen selkälaukku (joka kiinnitetään siis koiralle kannettavaksi) - pakkohan se oli ostaa, kun maksoi $2. Kai sille voi käyttötarkoituksenkin keksiä :D Miehen kanssa keskusteltiin myös uudesta lemmikistä, joka tähän talouteen voisi jossain vaiheessa tulla; piskuinen lisko! <3 Jullen myötä innostus noihin on vain kasvanut, ja tuollainen piskuinen lisko terraariotarvikkeineen ei ole edes pahanhintainen - hoitoon pitää perehtyä hieman enemmän ennen hankintaa (Jullen mukana noitakin juttuja on tullut jo tutkittua aiemmin).

Michaels on jokaisen käsistään näppärän ihmisen ehdoton käyntipaikka, samantyyppinen kuin Sinooperi. Tuolta löytyy kaikkea kivaa käsitöihin, leivontaan, askarteluun yms. yms. Katselin prinsessalinna-, Paavo Pesusieni - ja Helinä-keiju -kakkuvuokia, jos jonkinmoisia kakkukoristeita ja -tarvikkeita.

Party Cityssä oli kiva kierrellä ja katsella kaikkia eri synttäriteemoja ja juhlateemoja, joita oli tarjolla. Miltä kuulostaisi Hello Kitty, My Little Pony, Nalle Puh, Disney Prinsessa tai Paavo Pesusieni -synttärit? Marjo ja Kaisu, ilmoitelkaahan, jos joku teema olisi syksyksi mielessä...

Itselle koetin löytää kevääksi kävelykengät, mutta täällä kun ei kenkien päätarkoitus ole se käytännöllisyys ja käyttömukavuus vaan näyttävyys. Kuvitelkaapa meikäläistä kävelemässä korkkareilla tuota epätasaista tienviertä kohti koulua - kuinka pitkälle pääsisin, ennen kuin nilkat vääntyisivät? Meijerilta löytyi sitten Schollin mustat kävelykengät, jotka tänään testasin ihan käytännössä.

****

Siskolle suuri kiitos, paketti saapui tänään perille ilmeisestikin paljon kokemuksia keränneenä, sen verran oli ulkomuoto kärsinyt matkalla. Tärkeintä oli kuitenkin, että kaikki lähetetyt tavarat olivat pysyneet kyydissä ja nyt minulla on uusi, ehjä laturi imuroimani laturin tilalle.