Automme irtisanoi työsopimuksensa perjantaina. Koko perjantain töiden jälkeen ja tämän päivän ennen töiden alkua mies on yrittänyt saada rakkinetta kuntoon. Ongelma näyttäisi nyt olevan moottorissa, joten ihan heti kotteroa ei saada kuntoon. Mies on lähdössä kalareissulle muutamaksi päiväksi maanantaina, joten minä olen sitten täällä ihan autotonna - toki en sillä autolla olisi mihinkään mennyt kuin äärimmäisessä hädässä, mutta kuitenkin...

Toivottavasti hätätilannetta ei tule, mutta tuo ***** piski on keksinyt kivan uuden tempun. Nyt kun neidillä on ensimmäistä kertaa juoksuaika ja housut käytössä, neitipä keksi sitten tänään, että housuista voi syödä sen pikkuhousunsuojan pois! Eli koira hiipparoi talossa ihan norminnäköisenä, mutta jos sen housut ottaa pois, huomaa ettei siellä enää olekaan sitä vaippaa jonka on sinne laittanut. Jostain syystä tuolla koiralla on noita syömisongelmia jos jonkinmoisia: pihalla on kiva syödä paksuja pulleita toukkia (tai tuoda sellainen minun puolelleni sänkyä); aikaisemmin ruokalistalla on ollut mm. hydrokortisonivoide, partaterät, joulukuusen valot ja koristeet. En tiedä mitä ihmettä vielä päädyn täällä tekemään, kun olen yksin tuon hurtan kanssa neljä päivää!

****

Leslien kanssa oltiin liikkellä torstaina. Vietiin taas koirat Seven Lakes -puistoon, ja matkalla sinne (puistoalueella) Leslie laittoi minut ajamaan autoa! Mies on aina nätisti kysynyt haluanko kokeilla ajamista, mutta Leslie pysäytti auton ja hyppäsi ajurin paikalta pois. Milläs sitten enää vänkäät vastaan?

Koirien kävelyttämisen jälkeen tehtiin reissu ostarille, jossa pääsiäispupu oli vierailulla. Oli pienoinen pettymys, kun siellä ei ollutkaan niin hienoa pääsiäisaluetta pupua varten - jouluna oli tehty joulupukin vierailua varten koko lumipallohössäkkä. Leslie yritti ihan tosissaan ehdottaa, että olisin käynyt kuvauttamassa itseni pupun kanssa :D

****

Vessaremontti odottelee siellä jossain hamassa tulevaisuudessa, joten Leslie ehdotti että jos avokadonvihreä (nam...) vessa ei miellytä, kannattaisiko vetäistä seinille vähän valkoista maalia makuuhuoneen maalaamisen yhteydessä. Miten ihmeessä ei ollut tullut mielenkään? Tänään sitten "vetäisin" seinille valkoista maalia, mutta vaatinee vielä toisen kerroksen päälle ennen kuin näyttää paremmalta. Makuuhuoneen maalausurakkaakin aloittelin (risti peräseinään, että sille huoneelle on taas tehty edes jotain!), mutta jopa kelta-puna-harmaavalkoiset seinät vaativat ainakin sen toisen kerroksen peittyäkseeen, ellei sitten jopa kolmannen.

****

Ostin jokin aika sitten itselleni uuden lelun - pitää kokeilla mitä vaan, jos se mahdollisesti lisää siivousintoa. Suomessa minulla oli jo käytössä pikkuinen Swiffer Duster, mutta täälläpä ostin jatkovarrellisen version. Nyt pääsee helpolla pyyhkimään pölyt katonrajan tuuletinlampuista ja ruokailutilan kattolampusta ja kirjahyllyn päältä jne. Ja johan oli taas kivaa siivota edes kerran! Moinen ihme piti ikuistaa oikein valokuvaan, mukana myös buncossa voittamani istutussetit. Laitoin siemenet kaikkienohjeiden mukaan, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Minulla on kyllä yleensä taito tappaa kaikki viherkasvit, joten ehkä nuo eivät vaivaudu tulla edes yrittämään onneaan.