Tänään oli sitten täkäläisittäin pääsiäinen - arki jatkuu taas huomenna. Sain osallistua Leslien kälyn luona pääsiäispäivälliselle, ohjelmassa ruoan lisäksi lapsille pääsiäismunien etsimistä. Autokyydin sain toiselta kälyltä, asuvat tässä ihan lähellä, joten voivat helposti napata minut mukaansa. Auton takaosassa on sitten kiva matkata kolmen pikkupojan kanssa dvd:tä katsellen. Tämä käly oli kasannut minullekin ihan oman pääsiäiskorin, niin kuin kaikille muillekin lapsille :D

Ruokana oli (kuinka ollakaan) kalkkunaa, tosin tarjolla oli myös perinteisempää pääsiäisruokaa eli kinkkua? Lisukkeena perunamuusia, rapeita juustoperunoita ja vihreäpapugratiinia. Ruoan jälkeen oli heti vuorossa jälkiruoka, Suomessa on tottunut että sitä herkkupöytää pitää odottaa aina hetkinen. Jälkiruokavalikoimassa oli browniesia, hedelmäsalaattia, meikäläisen leipoma pullapitko ja vadelmahyytelö-suolatikkukakku (Mikä pretzel on, se on kuitenkin hiukan paksumpi kuin tavallinen suolatikku? Kyseessä ei ole kuitenkaan viipurinrinkeli?) Tuo jello-pretzel kakku on Leslien erikoisalaa, ja on muuten oikeasti todella hyvää, uskokaa tai älkää.

Pääsiäismunien etsintä oli ohi melko nopeasti. Torie ei ollut piilottanut munia, koska lapset ovat vielä niin pieniä, niinpä lapset juoksivat keräten näkyvissä olevat munat koreihinsa alta aikayksikön.

****

Käsittämätöntä, että niitä meille niin perinteisiä yllätyssuklaamunia ei täällä tunneta laisinkaan! Miettikääpä pääsiäistä ilman yhden ainoaa Kinder-munaa!?

****

1239584118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kori on täytetty karkeilla, lisäksi noissa muovisissa munissa on karkkia sisällä. M & M, erinäisiä pähkinävoikarkkeja ja mallas(?)palloja - voin sanoa, että aika hyvin saa olla meikäläiseltä rauhassa tuon korin sisältö...