Eilen päivällä nappasin pyynnöstä muutaman kuvan, joten tässä kuvauksen helmiä... Jostain syystä kuvat ovat kovin rakeisia ja huonolaatuisen oloisia?

Maisema talolta oikealle
2072650.jpg

Ja vasemmalle - huom. alamäki bussin tulosuunnassa
2072653.jpg

Nekku uudessa koiranpedissään
2072631.jpg

Nestori näyttää, mitä mieltä on Ainosta
2072639.jpg

Täystuho Aino - miten jokin voi näyttää niin viattomalta ja oikeasti olla terminaattori?
2072644.jpg

Nekku pakotettuna yhteiskuvaan Ainon kanssa
2072646.jpg

Illalla käväisimme lähimmässä isossa ruokakaupassa ja videovuokraamossa. Matkalla alkoi sataa lunta, joten kotiin päästyämme käperryimme sohvalle katselemaan elokuvaa - itseasiassa Paavo Pesusienen seikkailuja :D. Istuimme sohvalla, jonka takana on ikkuna. Yhtäkkiä huomasimme vilkkuvat punaiset valot, jotka heijastuivat seinälle verhojen läpi. Kurkistus ikkunasta paljasti, että talomme eteen oli parkkeerattu paloauto vilkut päällä! Takki niskaan ja ulos katsomaan, onko talo tulessa vai mitä ihmettä?!

2072669.jpg

2072674.jpg

2072678.jpg

Mies meni tiedustelemaan mitä on tapahtunut. Palomies kertoi, että hän oli pysäyttämässä liikennettä, koska alamäessä oli sattunut paha onnettomuus. Aiemmin satanut lumi suli, sillä maa oli lämmin. Sula lumi muuttui nopeasti jääksi pakkasen myötä. Kaksi 18-vuotiasta poikaa olivat olleet ajamassa,kun jäisessä alamäessä kuljettaja menetti auton hallinnan. Auto osui tien laidassa olevaan puuhun, josta se lensi katolleen lampeen/suohon. Tie oli laitettu poikki pelastustoimien ajaksi ja lisäonnettomuuksien välttämiseksi. Täällä autoissa ei ole nastarenkaita, joten tuo jäinen alamäki oli todella vaarallinen.

Pihalla seistessämme tutustuin myös naapurissa asuviin puolalaisiin identtisiin kaksosiin, Mariukseen ja Sebastianiin sekä toisen tyttöystävään Juliaan. Outo tapa tavata ihmisiä, mutta näköjään täälläkin onnettomuus vetää katsojia puoleensa. Jutustelimme siinä niitä näitä säästä ja kaikesta mahdollisesta, samalla seuraten tilannetta. Suola-autoa ei saapunut koko sinä aikana paikalle(, jotta tie olisi saatu taas sulaksi ja avoimeksi liikenteelle). Sen sijaan ohi meni sukeltaja, hinausautoja tusinoittain (miksi?) ja poliisi- sekä sheriffinautoja. Takaisin päin tuli yksi ambulanssi, jonka ikkunasta näkyi karu totuus: elvytysyritys oli täydessä käynnissä. Todella liukkaan kelin vuoksi ambulanssi pääsi etenemään hitaasti, ja sairaala johon se oli matkalla sijaitsi naapurikunnassa asti.

Aamulla netistä luin uutisen, josta siis selvisi osa näistä yksityiskohdista. Todella surullista, matkustajana ollut 18-vuotias poika kuoli, kuljettaja on edelleen kriittisessä tilassa sairaalassa.