Viime viikonloppuna oli Cobo Hallissa Detroit Kennel Clubin koiranayttely - taitaa olla suurin koiranayttelytapahtuman tassa osavaltiossa? Koska tammikuun nayttelyssa olessamme dandie-omistajalta kuulimme, etta tassa nayttelyssa paikalla olisi dandi-kasvattaja, paikalle piti menna tottakai!


Palkintopokaalit olivat nayttavasti esilla heti suuren hallin etuosassa:

(Nama siis ryhmakilpailuiden voittajille ja nayttelyn kauneimmalle)

Pelkkien kehien lisaksi paikalla oli muutakin ohjelmaa: erilaisia toimintanaytoksia, tottelevaisuuskilpailua, agilitya ja yleison suosima terrierien juoksukilpailu (tassa eran kilpailijat odottavat lahtolaukausta kopeissaan)


Taalla ei nayttelykehien ymparilla ole sellaisia hakkimeria kuin Suomessa, vaan hakit ovat niille erikseen varatulla alueella. Aikoinaan (joskus kauan aikaa sitten 80-luvulla) Helsingin messukeskuksen suuressa nayttelyssa oli koirille varattu nayttelyn jarjestajan puolesta koppialue, sellainen oli taallakin - lisamausteena amerikkalaiseen tapaan oman kopin koristelukilpailu :) Koppirivit piti kierrella ja katsella lapi, tassa pari rapsaisya:

Ei tarvinne arvailla, minkatyyppisia koiria tassa majailee? Lintukoiriahan tietty.


Nailla gordoninsettereilla oli mielestani hyvannakoinen koppialue.

Nayttelyssa aikamme kierreltyamme paatimme lahtea kaupungille syomaan, paiva oli niin upean aurinkoinen ja lammin. Talla kertaa kokeilimme hypata people moverin kyytiin. Kyseessa ei ole metro,silla tama kaupunkijuna kulkee katutason ylapuolella.




Ajelimme junalla Greektowniin, silla toiveena oli saada edes jotain lahes kebabille maistuvaa ruokaa. Mika kumma siina on, etta taalla ei ole turkkilaisia kebab-paikkoja ollenkaan? Kreikkalainen kebab eli takalaisittain gyro ei maistu samalle - arvatkaas, mita meikalainen tulee Suomen reissulla syomaan muutamaan otteesseen ainakin?


Maisemaa people moverin ikkunasta.

Paluureisulla paatimme kavella osan matkaa, ja kavimme kurkkaamassa keskusaukiolla olevaa luistelukaukaloa

Harmin paikka, etta omat luitimet olivat kotona. Luistimien vuokraus ei olisi ollut kallista, vain $3, mutta koirat kotosalla odottivat jo pihalle paasya, joten luistelu taytyi jattaa johonkin toiseen kertaan.
Autolle kavellessamme yhdessa ikkunassa oli todellinen hyvantuulen mainos, siita piti oikein ottaa kuva - edelleen tuli hymy huulille tata katsoessa:


P.S. Facebookilaiset: muutamia rappaisyja lisaa FB:n puolella.