Onneksi on noita Amerikan mailla asuvia konkareita (kiitos Sennie!), muuten olisi moinen huomio mennyt itsellä ihan ohi. Mieshän ei varmaan edes moista muista... :D Yhdysvallat siirtyy kesäaikaan maaliskuun toisena sunnuntaina eli 8.3. Aikaeroa on nyt kolmisen viikkoa vain kuusi tuntia! Tässä meikäläiselle hyödyllinen linkki asiasta, sillä aina näitä päivämääriä pitää tarkistaa, kun poikkeavat Suomen aikataulusta - ajoittain on ollut hankalaa muistaa ihan Suomenkin päivämääriä ja viisarien siirtelysääntöjä, saatika sitten kun pitäisi muistaa kahden maan vastaavat tiedot.

****

Blogi täyttää ensi viikolla kokonaisen vuoden! Itse olen juuri matkalla takaisin Michiganiin tuona maagisena päivänä, joten hehkutetaan sitä jo etukäteen. Paljon on mahtunut tuohon vuoteen, melko kaaoottinen kokonaisuus siitä muodostui. Toivottavasti jatkossa jutut voisi olla positiivisempia - älykkäämmistä jutuista ei ole toivoa ;)

Joskus sitä miettii, pitäisikö blogi siirtää salasanan taakse: voisi kirjoittaa "vapaammin" mitä mielessä on, ja laittaa enemmän ihmiskuvia. Toisaalta taas alunperin idea oli, että tämä voisi olla myös jonkinsorttinen tietolähde sellaisille, jotka samaan prosessiin ovat lähdössä; salasanan takana blogi ei voisi enää toimia niin. Tätä soutamista ja huopaamista teen taas, ilmoittelen sitten mihin tulokseen päädyn vai päädynkö mihinkään.

****

Hyvää Naistenpäivää kaikille!