Tätä kautta vielä kaikille tutuille muistutus:

Kolumbus-sähköpostiosoitteeni ei enää ole olemassa tämän viikon jälkeen, tämän blogin tiedoissa ilmoitettu sähköpostiosoite on toiminnassa.

Etelä-Suomen osoitteeni ei enää ole voimassa tämän viikon jälkeen, mutta posti kääntyy nyt Jenkkeihin - itse olen siis vielä toistaiseksi Etelä-Pohjanmaalla. Jos tarvitset osoitteeni Jenkeissä, enkä ole sitä vielä muistanut sinulle lähettää, ota yhteyttä.

Suomen kännykkäliittymäni säilyy toistaiseksi. Tosin siihen soittaminen ulkomaille muuton jälkeen on kalliimpaa, ja vastaaminen siihen soitettuihin puheluihin maksaa minullekin n. 2e/min.

Jos haluat Jenkkien kännykkänumeroni, ota yhteyttä. Jos soitat minulle puhelimitse, väittäisin TeleAlen tarjoavan tällä hetkellä edullisimmat puhelut. Alkuliitteeksi 99533, sitten maatunnus 1 ja sitten numero sellaisenaan - mitään ei tiputeta pois (kuten Suomen numerossa se ylimääräinen 0).

Skype on käytössä. Tietokoneelta tietokoneelle puhelut ovat ilmaisia. Ostamalla SkypeOut-aikaa, puhelut tietokoneelta Skype-ohjelmalla Amerikan kännykkään maksavat 2snt/min.