Miehelle yritin tuota markkinoida jo hyvissä ajoin ennen tätä päivää: "April Fools, eat herring and drink lots of hot mud water" - ei oikein uponnut tämä hokema jostain kumman syystä.

Aprillipäivä yksin kotosalla koirien kanssa on sujunut ihan hyvin. Leslie oli eilen täällä meidän seurana ja auttoi maalaamaan, tänään sain sitten punaisen huoneen seinille jo kolmannen maalikerroksen valkoista päälle, vähitellen valmista tulee...

****

Olen nyt muutaman päivän ajan tanssannut ahkerasti tähtien kanssa: Suomen ohjelma näkyy sunnuntaisin netistä, ja täkäläinen versio pyörii maanantaisin ja tuloslähetys tiistaisin. Netin kautta otin menetettyjä Amerikan viikkoja kiinni, joten tanssia on tullut katsottua oikein urakalla.

Täällä ammattitanssijoista suuri osa on kotoisin Venäjältä tai entisen Neuvostoliiton alueelta? Kilpailijoissa on mielenkiintoinen sekoitus näyttelijää, laulajaa, urheilijaa ja jopa ihan virallinen Jackasskin on kisassa mukana. Yhden kilpailijan meriittinä on suihkukohtaus Sinkkuelämää -elokuvassa (, se naapurin tumma suihkuttelija, johon Samantha iskee silmänsä) - ja ai että osaavat tanssia parinsa kanssa ja kemiat roihuaa! Joka viikko ovat saaneet parhaimmat pisteet. Tässä parin ensimmäinen tanssi. Tansseissa on hieman laajempi kirjo kuin siellä Suomessa, tällä viikolla (neljäs kilpailuviikko) oli toisena tanssina Lindy Hop - oi niin ihanan 50-luvun tuntua! En muista, että Suomen kisassa olisi tätä tanssittu?

Linkit tarjoaa YouTube. Virallisilta kotisivuilta ohjelman näkee, mutta ei Amerikan ulkopuolella.

Lisays: YouTube-linkit poistettu, koska eivat enaa toimineet.