Täällä Suomen visiitillä sain seurata sunnuntai-iltaisin hyvin mielenkiintoista ohjelmaformaattia, mistä lie Suomeen idea ostettu? Eli on otettu joukko tunnettuja kotimaisia artisteja, jotka ovat koonneet itselleen kuoron. Nämä kuorot sitten mittelöivät sunnuntain suorassa lähetyksessä toisiaan vastaan, ja joka lähetyksessä yksi kuoro jäi lehdelle laulelemaan.


Olisiko ollut sarja jo yli puolessavälissä, kun itse pääsin mukaan. Suosikkia oli vaikea valita ensimmäisestä näkemästäni jaksosta, sillä kyseisessä jaksossa esitettiin kolme loistavaa biisiä:

Timo Kotipelto, Lappajärven kuoro: Hunting High and Low
Mikki Kauste, Espoon kuoro: Jäätelöauto
Marion Rung, Helsingin kuoro: Hot n' Cold

Seuraavalla viikolla pidin eniten Marionin ja Timon kuoroista, yllätyin suunnattomasti, kun finaalin valittiin Mikin kuoro Marionin kuoron sijaan (Timon kuoro sinne finaalin mielestäni kuuluikin).

Eilen soditussa finaalissa oma ehdoton suosikki oli Timon kuoron Over the Hills and Far Away.


Matkan varrella esitettyjä kappaleita olen katsellut Youtubesta. Nelosen sivuilla on myös linkit kappaleisiin, mutta jostain kumman syystä ne eivät lataudu kunnolla tällä koneella ja sitä kautta ei pääse nauttimaan musiikin ilosta, kun biisiä tulee viisi sekuntia kerrallaan ja taas se latautuu jne.

Tässä linkissä on salolaisilla Pauhaava sydän.

Abba toimii aina, niin myös tässä ohjelmaformaatissa Helsingin kuoron esittämänä.