Ennen ja jalkeen -kuvia en voi laittaa, silla puulattiat ovat viela hiomatta kaikissa huoneissa - se urakka siirtyy ainakin ensi kevaalle (ellei sitten pidemmalle...), me ei haluta itse moista urakkaa tehda, ja meikalaisenkin pitaisi paasta ansiotoihin, etta voisi enemman investoida tahan remontointiin. Koska puulattia on ollut kokolattiamaton peitossa, siina on niitinreikia, maalitahroja edellisten remontoijien jaljilta jne. Mutta tassa muutama kuva siita missa mennaan talla hetkella ja mika oli lahtopiste.

Makuuhuone, the red room:


Nykyaan (vihrea ramppi on Nekku-vanhukselle, poistuu siis aikanaan, vuosien kuluttua, huoneesta):


Juu, kunnon helmalakanaa king size-koossa (200*200cm) en ole loytanyt, Ikeakin myy vain sellaista royheloa tuohon reunalle laitettavaksi (ja ei pysy paikoillaan sitten millaan!). Sangynpeitto on yleensa sellainen turkoosihtava aqua, mutta laiska kuvaaja ei jaksanut ruveta vaihtamaan pikaisen rapsaisyn vuoksi, hyi minua. Miksi ramppi Nekulle? Takalaiset sangyt ovat naurettavan korkeita! Meille tilattiin madallettu sanky, joka on silti koiravanhukselle liian korkea.

Tyohuone:


Nyt puuttuu enaa seinille alunperin ajateltu koynnosboordi (maalattuna, ei tapettiboordina), joka pitaisi tulla siis tummemmanvihrealla



Taalla huonekalut ovat viela iloista sekamelskaa, mutta ajallaan vaihtuvat hieman toisenmoisiin.

Olohuone, parin paivan pikaremontti ennen sohvien saapumista:

(Kuvassa eivat erotu vaaleansiniset, pysyvasti likaiset seinat)

Eilen oli sohvakaluston toimitus, selkatyynyt olivat muhkeammat mita muistettiin, mutta mukavat ovat istua. Nayttaa ja tuntuu ahtaalta sivusta katsoessa, mutta sohvilla istuessa ei ole lainkaan niin ahdistava tunne.



Kuten arvata saattaa, keskella oleva vaalea poyta menee vaihtoon, kunhan loytyy sopiva sen tilalle.

Tallaista siis talla hetkella. Korkea kirjahylly siirtyi ruokailutilaan astiakaapiksi, mutta muuten kyseinen huone odottaa viela omaa remonttiaan: uutta maalia ja lattioiden hiontaa. Olkkarin pikaremontti vaan sai heraamaan remontoinnin vastarintaliikkeen jopa allekirjoittaneessa, joten ruokailutila saa olla rauhassa jonkin aikaa.