Puhelinlinjat meidan taloon ovat olleet poikki nyt muutaman paivan, ja ihan viela vikaa ei ole korjattu... Netittomana on tuskaista olla, pitaa tulla kirjastoon koneelle edes kerran paivassa kurkkaamaan sahkoposti ja Facebook.

Tietenkaan netti ei toimi silloin, kun mielessa olisi kirjoitettavaa tanne. Nyt en viitsi kovin seikkaperaisia tarinoita kertoa, mutta pikaisesti jotakin.

****
Joel oli meilla visiitilla viikko sitten perjantaina, grillailtiin hot dogeja ja juteltiin niita naita. Jostain aidan takaa kuului taas kissan tuskaista mourunaa, ja tulin kysyneeksi Joelilta, mita kulkukissoille voisi tehda, pitaisiko ne loukuttaa ja vieda loytoelaintaloon vai miten taalla menetellaan. Joel sanoi, etta voihan noinkin toki toimia, mutta kyseista aanta pitaa
kissalintu! Siis mika? Lintu, joka mouruaa kuin kissa - kas kun en heti itse moista hoksannut.

****
Aina silloin talloin jokin pieni seikka muistuttaa siita, etta etten olekaan Suomessa tutuissa ympyroissa, vaikka arki alkaakin olla jo melko arkista ja samanoloista kuin Suomessakin, eri kielella vain. Toissapaivana lahdin ajamaan autolla kohti Clarkstonia, kun tien yli juoksi tukka putkella kolme kalkkunaa! Takaisin pain tullessa yhden talon pihassa oli n. kymmenen villikalkkunaa kokousta pitamassa. Outoa ajatella, etta taalla nuo joulupoydan herkut kasvavat villina luonnossa. Mies totesi, kun kerroin havainnostani, etta minun kannattaisi pitaa auton perassa isoa jatesakkia, jos vaikka en saisikaan jarrutettua ajoissa - mauton vitsi, mutta valitettavasti puoliksi totta metsastavan mieheni suulla sanottuna.

****
Kalkkunareissulla olin ajamassa naapurikaupungin pankkiin avaamaan vihdoin ja viimein pankkitilia! Oli kovin juhlallista, kun papereita kirjoitellessa ja tilivaihtoehtoja tutkailtaessa pankkiirineidin kanssa, paikalla pyyhaltaa kyseisen pankin pomo kattelemaan ja kiittelemaan tilin avaamisesta, kysyy oko minulla mitaan kysyttavaa, ja antaa kayntikorttinsa, jotta voin ottaa haneen yhteytta, jos kysyttavaa tulee. Tilin avaamisen yhteydessa sain oman shekkivihon, jossa on malleja eri shekeista, joita voisin valita. Virkailija ja mies "ilahtuivat", kun totesin shekkivihkoa plaratessani muistavani , etta aidilla oli shekkivihko silloin kun olin pieni. Milloinhan nuo muinaisjaanteet poistuvat kaytosta Suomessa? Muinaisjaanne (tai ei), houkuttaisi niin suuresti tilata Nasu tai
Pepe Le Pew -shekkeja omilla tiedoilla varustettuna! Tosin enpa taida shekkeja paljoa kirjoitella, en tieda onko noiden tilaamisessa mitan jarkea; mutta hienoja ne olisivat!

****
Ilmoittauduin kuluneella viikolla hydrobiciin. Ryhma alkaa lokakuulla, ja tata jatkuu vain kuukauden verran, mutta parempi sekin kuin ei mitaan. Lisaksi nyt tiedan, etta lukion uima-altaalla on tavallisten ihmisten kayttovuorot, joten paasen vihdoin ja viimein vesijuoksemaan. (Ja hydrobic-maksun olisin voinut maksaa hienolla shekilla, jos minulla olisi niita jo tuossa vaiheessa ollut :D )