Koulussa on talla viikolla vietetty Spirit viikkoa eli eraansortin teemaviikkoa tms. Jokaiselle viikonpaivalle on oma teemansa, ja kaikki pukeutuvat annetun teeman mukaisesti.

Maanantain teemana oli suosikkijoukkue - lahinna tarkoitettiin joko Michigan State tai U 0f M:n joukkueita (kaksi kilpailevaa yliopistojen jalkapallojoukkuetta). Jos ei kumpikaan mainituista ollut lahella sydanta (tai vaatevarastoa, oli mahdollisuus pukeutua jonkin muun joukkueen vareihin.

Tiistain teemana oli hullut hiukset ja eripari vaatteet. Muutamia ihan mielettomia kampauksia tuli vastaan paivan aikana. Itsella on aina niin hullut hiukset, etta olin tylsasti ihan vain oma itseni.

Keskiviikkona vietettiin Pyhan Patrickin paivaa, eli paivan vari oli vihrea. Ekaluokissa oppilaiden projektina oli ollut maahisansan rakentaminen, mutta yhtaan maahista eivat tainneet saada kiinni, vaikka mokomat pikkuiset olivatkin kayneet luokissa tekemassa tuhojaan.

Torstai oli menneiden vuosikymmenten juhlaa. Erityisen suosittuja pukeutumisteemoja olivat 50-, 60- ja 80-luku. Oppilaiden kykykilpailut sattuivat mukavasti samalle paivalle, paasin seuraamaan eskari-kolmosluokkien kilpailua, tai voineeko tuota kilpailuksi sanoa, kun kukaan ei voittanut - taitojen ja kykyjen esittelya siis. Joukkoon mahtui monenmoista esitysta. Oli laulua, soittoa, tanssia, voimistelua, karatea ja kavipa yksi eskarilainen piirtamassa lavalla olevalle taululle tahtia ja kuun. Isompien ohjelmaa paasin kurkaamaan muutaman esityksen ajan; harmittavaa, etta ainokainen steppausesitys jai nakematta!

Perjantaina eli tanaan luokka-asteet pukeutuivat vareittain: eskari punainen, ekaluokka oranssi, tokaluokka keltainen jne. Paivan ohjelmassa oli Faculty Follies, jota paasin iloksi katsomaan (puolen paivan sijaiskeikka). Opettajat ja henkilokunta esittelivat vuorostaan taitojaan. Laulua, tanssia, sketseja, kasillakavelya, pallottelua ja jos jonkinmoista hulluttelua. Meikalainen on aina ollut sen verran kirea tyyppi, ettei moinen luonnistuisi. Hulvattoman hauska oli tieteen opettajan kirjoittama naytelma, jonka opettajat esittivat (ihan niin kuin minun kuutoseni tekivat aikoinaan) - mutta tassa oli koulun johtaja ja varajohtaja aaniefekteina mukana! Suosittu tv-sarja
Glee naytti jattaneen jalkensa, silla ohjelmassa oli kaksi Gleessa nahtya laulu/tanssi-esitysta.

P.S. Jos Suomessa joku kanava paatyy Gleen esittamaan, suosittelen lampimasti!

Nyt pitaa lahtea buncoilemaan ja yolla hakemaan New Moon-dvd <3

Lisataas tanne loppuun viela pari linkkia tansseista, joita on nyt kaksi paivaa koulussa tanssittu. Tata ensimmaista en ollut kuullut ennen kuin tammikuun lopulla koulussa, kun ekan kerran tata (minun aikanani) tanssittiin. Tassa siis Mr. C The Slide Manin Cha cha Slide. Toinen jokaisen oppilaan ja opettajan osaama tanssi on tama 90-luvun alkupuolelta tuttu renkutus, jota Suomessa en ole hirmuisesti enaa kuullut, mutta joka taalla on edelleen kovassa huudossa. Olkaapa hyvat siis, Rednex ja Cotton Eye Joe :D