Aamupäivällä ennen miehen töihin lähtöä käytiin hakemassa keskustan liikkeestä torstaina löytämämme ja ostamme vanha televisio. Lähinnä tuo on ostettu sen vuoksi, että telkku on rakennettu sellaisen puulipaston muotoon, ja miehen haaveena on tehdä tuosta akvaario - omana haaveena on saada siitä työhuoneeseen liskon terraario :D

Miehen lähtiessä töihin miehen sisko tuli käymään, mukanaan yllätys. Leslien toinen käly lahjoittaa meille puutarhakaluston, ja oikeasti aikasten hienon sellaisen. Olen ollut todella yllättynyt siitä, millaisissa hinnoissa jopa sellaiset tylsännäköiset vihreät muoviset kalustot ovat, joten tuo lahjana saatava rautakalusto on enemmän kuin tervetullut.

Käväistiin Leslien kanssa sitten Fentonissa etsimässä Grantille polkupyörää, ja reissulla löytyi kuin löytyikin sekä polkupyörä että minulle se kaipaamani luumupuun alku! Mansikanpistokkaiden ja mustikoiden kohtalosta oppineena luumupuu odottaa etupihalla niin kauan aikaa, että saadaan takapiha kuntoon ja sinne erillinen aidattu alue kasvimaalle, marjapensaille ja luumupuulle. Aino meni ja tuhosi mansikat ja mustikat, joten ne menevät uudelleen hankintalistalle uusien varapäreiden kera.

Kotimatkalla Fentonin ydinkeskustan jälkeen minä hyppäsin ratin taakse ja ajoin koko matkan kotiin! Naureskelin Leslielle, että olo on kuin olisi palannut autokoulun ajotunneille.