Ruokailuryhmän hankinnan jälkeen mietittiin, että olisi kivaa ajankulua, jos tuossa ruokailutilan ikkunan edessä olisi lintulauta - pöydän ääressä istuessa voisi sitten katsella lintusia, ja minäkin pääsisin vähän tutkailemaan ja ihailemaan täkäläisiä versioita. Tuumasta toimeen, lintulauta hankittiin, tai ei se lauta ole, vaan sellainen putkilomallinen. Ostettiin iso säkki ruokaa, jyväsekoitus, jotta syötävää olisi eri lajeille.

Reilun viikon tuo on nyt tuossa ollut, ja yhden ainuttakaan lintua en ole vielä nähnyt. Tietokoneeni on ruokailuhuoneen nurkassa, joten aika paljon aikaa tässä päivystämässä vietän. Kunnes juuri äsken ihmettelin, että mikä tuo ääni oikein on? Lintulauta oli saanut ensimmäiset vierailijat. Kääntyessäni katsomaan, ensimmäisenä silmiin osuu upea punainen kardinaalilintu <3
Toistaiseksi täytyy lainata kuva netistä, ei ollut oma kamera lähistöllä (ja ikkunan läpi ei varmaan hääppösiä kuvia saakaan?)

cardinal_byOwnby1.jpg
States symbols USA -sivulta lainattu kuva

Kardinaalilintu ei ollut ainoa vieras, osa linnuista näytti ihan tutuille talitiaisille, ja sitten joukossa oli pari vieraampaa. Pitänee tehdä uusi reissu kirjastoon ja lainata lintukirja.

Lauta hiljeni jälleen, mutta tuo oli jo hyvä alku. Ehkä jatkossa linnut löytävät nyt meidänkin pihalle.