Alkuperäisiä suunnitelmia mukaellen tänään oli vuorossa loppujen huonekalujen haku täältä kämpältä. Vanhempieni sijaan matkaan lähti siskoni mies, suuret kiitokset hänelle!

Ystäväni Timo tuli tänne kämpälle ajoissa, purkamaan kirjahyllyä - minusta ei juuri tuossa apua ollut. Näppärä käsistään kun on, hän sai hyllyn kasaan juuri kun siskoni mies saapui paikalle. Kannettiin hyllyn osat alas, jotta se saatiin vietyä pois uuteen kotiinsa, ennen kuin peräkärryyn lastattaisiin kaikki Pohjanmaalle menevät tavarat. Sillä välin kun miehet veivät kirjahyllyn pois, kannoin pikkutavarat täältä kolmannesta kerroksesta valmiiksi alas - miehille jäi kannettavaksi taas ne raskaimmat kamat. Nopeasti kuorma saatiin kasaan, ja siskoni mies pääsi aloittamaan reissun takaisin pohjoiseen.

Lämpimät kiitokset molemmille muuttomiehille korvaattomasta avustanne!

Miesten lähdettyä minun tehtäväksi jäi tavaroiden pakkaaminen ja järjestely. Huomenna Kaisu tulee auttamaan siivoamisessa ja tavaroiden pois heittämisessä. Loputtomalta tuntuva urakka pitäisi saada kasaan ennen sunnuntaita, kun uusi asukas olisi tulossa tähän. Järjestelyn ohessa käväisin kaupungilla - pakkohan sitä oli käydä Mäkissä syömässä, kun mikro lähti muuttokuormassa (sillä ei ole merkitystä, että uuni täällä tietenkin on ;) ).

Tässä jonkin aikaa sitten tavaroitani karsiessa törmäsin vanhoihin 14 vuoden takaisiin kihlasormuksiin. Tänään vihdoin sain ne vietyä kultasepänliikkeeseen kaupungilla käydessäni, olin ehtinyt niitä käsilaukussani kantaa jo viikon verran. Minulla ei ollut mitään käsitystä romukullan hinnasta, mutta iloinen yllätys oli, että noista rinkuloista sai 20e! (Suhteessa siihen, että rakkaasta Ladasta sai 50e)

Paikallisessa Atomi-keskuksessa käväisin myös Prismassa, jossa oli jo piiitkä rivi joulumyyntiin tulleita suklaarasioita ja muita nameja. Mukaan tarttui yksi levy Joulusuklaata sekä levy Piparisuklaata (hinnat olivat nousseet viime vuodesta, joten vielä en investoinut kuin kahteen levyyn). Alkosta kävin pyytämässä vielä yhden pahvilaatikon, sillä päätin laittaa vielä yhden laatikon verran tavaraa postitse. Tuohon laatikkoon pakkasin nuo ostamani suklaalevytkin, että ne oikeasti ehtivät Amerikkaan asti ennen kuin tulevat syödyiksi.

Nyt on käsimatkatavaralaukku täysi, samoin toinen matkalaukuista. Toinen matkalaukku ei mene edes kiinni, mutta pitää paneutua sen pakkaamiseen huolella, niin eiköhän se siitä.

Tänään en ole soittanut lentoyhtiöön vaikka mieli olisi tehnyt, sieltä kun pyydettiin soittamaan seuraavan kerran torstai-iltapäivällä. Koirien lennoista odotan varmistusta, alkuperäinen lauantainen lento kun on peruttu meidän kolmen osalta. Nyt tarvitsen siis varmennuksen, että koirat pääsevät kanssani uudelle lennolle marraskuulla. Muuttoon ei siis ole kolmea päivää, vaan jonkin verran enemmän. Päätin siirtää lentoa parilla viikolla, tarvittaessa sitten enemmän - toivotaan, että moista tarvetta ei tulisi - olisi niin ihanaa, jos isä tulisi parempaan kuntoon!