Kai sita voi viela nainkin myohaan toivottaa? Joulu oli ja meni, niinpa siihen on hyva palata muutaman kuvan voimin. Joulupaivana siis oltiin miehen siskon luona joulupaivallisella (= perunamuusia ja kalkkunaa) ja lahjoja vaihtamassa - taalla kun joulupukki ei kay lasten aikana kylassa, vaan hiipii aaton ja joulupaivan valisena yona tuomaan lahjat.


Ostimme Grantille Lincoln Logs -setin. "Tukit" ovat puuta ja muut osat muovia. Noilla on kiva rakennella talleja ja taloja sedan ja tadin kanssa ;)

Mina olin kipeana koko joululoman ajan, yska on vielakin tallella. Tassa joulupaivalta hehkea kuva kipeista joulun viettajista, myos Torie oli sairastupalainen.


Miehen sedalta ja tadilta saatiin tallainen hieno asetelma lahjaksi, ja 18-vuotias serkku oli tehnyt itse kaikille tallaiset "12 paivaa jouluun" -suklaalevyt! (Ks.
viime vuoden upea riisimurokuusi)


Tapaninpaivaa taalla ei vieteta, kuten on tullut varmasti useaan otteeseen mainittua. Kokoonnuimme kuitenkin Torien luo syomaan ja viettamaan aikaa yhdessa. Toriella on mita ihanin (ja isoin) kissa Hank, joka on mieleltaan kuin koira kissan valepuvussa - siina missa Nestori on kissa koiran valepuvussa.

****
Uutta vuotta ollaan jo kulutettu parin viikon verran. Suomi-koulu palasi joulutauolta, ja Akatemiassa olen edelleen tiistaisin ja torstaisin (Tanaan sain taas kovasti kehuja hyvasta tyosta; taalla kehuja kuulee lahes joka paiva jostain asiasta. Suomen koulussa kehut tulee hyvin harvoin,mutta silloin niilla onkin painoarvoa ihan eri tavalla.) Taman vuoden puolella ollaan miehen kanssa kokeiltu soittaa takalaiseen Myrkytyskeskukseen (Aino...), ja olenpa postittanut maksun opettajasertifikaattianomuksen kasittelya varten. Maksun jalkeen ottavat siis paperit syynattavakseen ja kertovat sitten joskus, olenko opekelpoinen.

Tanaan taalla alkaa Idolsin uusi kausi, uutena tuomarina Ellen DeGeneres. Miehen kanssa harvoin istahdetaan yhdessa telkun aareen mitaan katsomaan (Kauhukeittio oli edellinen suosikki), mutta nyt olisi tarkoitus nauraa sydamen kyllyydesta - ainakin mainospatkat ovat vilautelleet melkoista viihdetta olevan luvassa.