Laiskana ihmisena pitaa yhdistaa kaksi toisiinsa liittymatonta asiaa jalleen kerran :D

****

Tana aamuna herattyani kavelin unenpopperossa keittioon. Jokin isohko ja tumma juttu vilahti ikkunassa ohi kavellessani, ja pitihan sita palata katsomaan, mika kumma se oli? Janis se ei ollut, taalla janikset ovat sellaisia sopoja lemmikkikaapiokanin kokoisia, ja tama oli suurempi. Kalkkunahan se pihalla tepasteli! Kuten olen aiemmin maininnutkin, kalkkunoita on talla seudulla paljon, ja nyt yksi eksyi meidan etupihalle - onneksi naapurin mies ei ollut kotosalla tai hereilla, muuten olisi tama heppu paatynyt ruokapoytaan.



Ei ehkapa mikaan suloisin lintunen, mutta itseani nama erinaiset luontobongaukset jaksavat aina ilahduttaa :)

****
Tanaan oli myos vuorossa viimeinen paivani Akatemiassa talle lukuvuodelle - toivottavasti syksylla palaan sinne useasti sijaisopettajan nimikkeella ;) Vein opettajainhuoneeseen tarjolle pullaa (, koska takalaisille se on tuntematon kasite) seka pienet rasialliset Geisha- ja Fazermint-konvehteja. Suklaat menivat kaikki, pullaa jai jaljelle pieni palanen; palasen annoin suomalaissukuiselle opettajalle, jotta han voi vieda sen isalleen maistettavaksi.

Heti aamutuimaan sain lahjoja ja upean Suomi-aiheisen kirjekokoelman yhdelta eskariluokalta. Paivan aikana kiersin kaikissa luokissa, joissa olen ollut "opettamassa", ja kaikki olivat tehneet minulle kortteja tai kirjeita! Paiva kului nopeasti halausten ja hyvastien merkeissa.


Haikea olo. Suomalainen lampeaa uusiin ystavyyssuhteisiin hitaasti, mutta kiintyy sitakin tiukemmin, kun uuden ystavan saa. Onneksi on Facebook, jonka kautta tulee pidettya yhteytta osaan opettajista ja sahkopostitse muihinkin. Ja syksylla toivon mukaan naemme taas :)