Taalla on ollut ihanan lampimia syyspaivia, ja kuluva viikko, viikonloppu ja mahdollisesti jopa ensi viikko jatkuu kohtuu lampimana, n. +10C ja hieman yli. Toivotaan etta ennusteet pitaa paikkansa, silla tarkoitus olisi hieman viimeistella maalipintaa pihapuolella.

Kiitospaiva tekee tuloaan, mutta pihakoristeita ei viela ole nakynyt. Keskustassa yhdessa talossa on komea kalkkunavalo ikkunassa, ja tassa naapurustossa oli joku jo ehtinyt laittaa pihaansa kaikki joulukoristeet. Ajaessani ohi huomasin komeassa rivissa sulassa sovussa pingviinit ja joulupukit poroineen. Onhan marraskuu jo pian puolivalissa... Itsea mietityttaa Kiitospaivan jalkeinen musta perjantai, suosikkiliikkeessa olisi melkoisen huima ale, mutta tuo paiva on ihan kasittamattoman hirvea shoppailupaiva. Ostarilla ei paase liikkumaan ollenkaan, kun kaytavatkin on tupaten taynna vakea. No, ainakaan viime vuonna ei tarvinnut tapella kenenkaan kanssa haluamistani tuotteista - sellaistakin kuulemma sattuu.

Suomi-koulun ensimmainen lukukausi on paria kertaa ja joulujuhlaa vaille ohi. Saas nahda, saadaanko toiminnalle avustusta vai mennaanko kevatlukukausikin samalla tavalla kuin tahan saakka.

Kamerassa olisi muutama hassu kuva Halloweenin lastenparaatista, laitan ne tanne ihan omana kuvapostituksena kunhan ehdin. Hassua, kuinka sita on niin kiireinen kaiken muun kanssa, millaista olisikaan jos olisi oikeasti kokopaivatoissa?