Yritin napata mahdollisimman hyvän kuvan eilisiltaisesta vierailijasta, mutta valitettavasti tämä otos jäi parhaimmaksi yritykseksi:

1240673150_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mies sanoi tuon olevan tree frog, mutta Wikipedian mukaan niitä ei ole näillä seuduilla. Oli mikä oli nimeltään, tämän hepun jaloissa on sellaiset pienet "imukupit", joiden avulla se kiipeilee seiniä pitkin. Suloinen kuin sika pienenä.

****

Eilen illalla patiolla oleskellessa ja sammakkoa ihmetellessä tulin huomanneeksi, kuinka älyttömän paljon takapihalla on hyttysiä! Lepakkoluolaa meillä ei vielä ole (aivan ihanan näin kyllä myynnissä, mutta $36 hintaan en viitsinyt ostaa sellaista taloksi rakennettua ja koristemaalattua, kun lepakoille kelpaa varmaan yhtä hyvin asumus ilman ylimääräisiä koristeita), joten tänään heti aamulla ponkaisin polkupyörällä kaupungille ostamaan citronella-kynttilöitä.Ostin limenvärisiä pitkiä kynttillöitä ja asettelin ne pation ympärille, jotta vaikutusalue olisi toivottavasti koko patio.

Kuka hullu lähtee pyöräilemään päällään pitkähihainen paita, farkut ja takki (jonka onneksi päädyin jättämään kotipihaan) toisten ollessa liikkeellä kesämekoissa, t-paidoissa ja shortseissa? Kotiin palatessani katsoin lämpömittaria, +25C. Asu vaihtui capreihin ja t-paitaan siltä seisomalta. Pitäisi varmaan opetella pukeutumaan sään mukaan kalenterin sijaan ;) .

Lähipuistossa on luvassa tänään jotain ohjelmaa maapallo-päivän kunniaksi. Pitää käydä kurkkaamassa mitä siellä tapahtuu.