Rakkailla lapsilla on monta nimeä: tämä parivaljakko kulkee nimillä Nekku ja Nestori, Einsteinin kaksoset, Äly ja Väläys (eli Pinky & the Brain), mustikka ja mansikka jne. jne.

1742923.jpg

1742933.jpg

Miten onkaan mahdollista, että olen blogia kirjoitellut jo maaliskuusta saakka ja omia pikku mussukoitani en ole vielä sen kummemmin esitellyt?!

Nekku, s .6.6.1997, rotu bichon havanais

Nekku on todellinen blondi ;) Herttainen ja rakastettava, mutta välillä hieman yksinkertainen. Innostuu erityisesti ruuasta. Nekku tuli minulle kaveriltani Johannalta monien mutkien kautta syksyllä -97. Syksyllä 2006 oli hiuskarvan varassa, että yhteinen taipaleemme ei päättynyt hätäleikkaukseen märkäkohdun vuoksi. Nekun maksavika oli heikentänyt yleiskuntoa ja märkäkohtu on aina vaarallinen ilman lisäongelmiakin. Kaikki päivät tuosta eteenpäin ovat olleet meille jonkin korkeamman tahon suomaa ekstra-aikaa yhdessä, ja siksi joka päivä pitääkin suukotella, silitellä ja kertoa, kuinka rakas tämä koira minulle on. Toivottavasti pääsemme yhdessä Amerikkaan ja saamme siellä ihan oman pihan, jossa nauttia yhteisistä päivistä - niin sateista, lumesta kuin auringostakin.

1742945.jpg1742930.jpg
1742934.jpg


Nestori, s. 25.11.1998, rotu kiinanharjakoira

Nesto on mamin oma maanantaikappale - liikakarvainen karvaton koira, jonka vasen kylki kasvaa
karvaa laikuittain. Innostuu erityisesti leikkimisestä. Nestori tuli Nekulle kaveriksi helmikuussa -99. Nestori on syvästi kiintynyt Nekkuun, joten tämä parivaljakko on sen vuoksi erottamaton. Ärhäkkä pelkuri, jota rakastavampaa ja hellyydenkipeämpää koiraa en tiedä. Ajoittain selkeitä ADHD-oireita, muulloin löytyy kotoa peittojen alle käpertyneenä, jopa kesällä. Toivottavasti Amerikassa on omassa pihassa käpyjä, jotta pikkumiehelle saa niitä heitellä. Aurinkoisia päiviä uudessa kodissa varmaankin on paljon, joten ikkunoiden lähelle täytyy laittaa tuoleja tätä auringonpalvojaa varten.

1742927.jpg1742944.jpg1742938.jpg