Kummasti on kaksi viikkoa hurahtanut ohi ihan huomaamatta; tekemistä on riittänyt jatkuvalla syötöllä. Sunnuntaina sitä jo taas istuu lentokoneessa (kuinka edelleen toivoisin että osaisin ilmiintyä tavaroineni tai että edes Star Trek-sarjan teleport-siirrot tulisivat mahdollisiksi - lentäminen ei ole kivaa).

Tampereelle tehtiin äidin kanssa pikainen reissu ja vihdoin sain tarvitsemani paperit, jotta saan laittaa tutkintoni arvioitavaksi WES:iin - mikähän minusta tulee isona? :D Helppoa kuin heinänteko se sitten loppujen lopuksi olikin, kun luukulla oli nuori ja intoa täynnä oleva työntekijä, joka oli jo valmiksi printannut ja kirjoittanut kaikki tarpeelliset paperit ja minä vain kirjoitin nimmarin pariin paperiin. Suuret kiitokset sai tämä työntekijä minulta, ihanan avulias ja asiantunteva nuori nainen!

Vaasassa ollaan käväisty, Suomen aurinkoisin kaupunki näytti meille pilvisen puolensa mutta kiva reissu oli säästä huolimatta. Keskisen kyläkaupallakin on käväisty ja sain miehelle vihdoin joulu-cd:n, jolla on hänen suosikkijoululaulunsa alkuperäisen esittäjän laulamana. Sattui sitten olemaan kolmen levyn sekalainen setti, mutta onpahan jouluksi kuunneltavaa. 

Nyt pitää lähetä hakemaan lapsosia ja lankoa iltaraveihin. Palataan asiaan sitten Michiganista käsin, kerrottavaa riittää vielä muttei aikaa.