Loytoelaintalosta/elaintarhasta, hyvaa paivaa! Valilla tulee sellainen olo, etta elukoita pukkaa joka ikkunasta ja ovesta - eihan niita nyt niin hirmuisesti ole, mutta kun jokainen porukan jasen on omalla tavallaan erityistapaus, ja Aino ihan oma lukunsa,  joskus olisi kiva saada vapaapaiva taman elaimellisen arjen keskelta. Eli olisi oikein kiva paasta toihin ;)

Nestori

Nestomies ei tykkaa kenestakaan: ei Ainosta, ei Sheldonista eika vieraista.  Naapuritkin se haukkuu - mitahan sitten tapahtuu, kun uusien naapurien kolme isoa koiraa muuttavat aidan toiselle puolen?

Nekku

Mamin mussukka, ainut naista, joka on kuin ihmisen mieli. Nekun kanssa huolenaiheena on vain vanhuus ja heikentyva kunto, ajoittain alkaa jo olla dementian oireita nahtavissa :(

Aino

Aino tykkaa kaikista ja on mahdottoman lempea - Sheldon ja Bentley saavat (saivat) tehda ihan mita vaan, ja koira ei inahdakaan saati valayta hampaita. Taman kanssa onkin vaan se kaikki muu ylimaarainen.... Nykyaan takapihalla on juoksunaru, vihdoin ja viimein mies sen joutui laittamaan (olen useampaan kertaan pyytanyt), neidin viimeisin karkumatka kun oli tuota 80km/h-autotieta pitkin kohti kaupunkia!

Sheldon

Koditon kissa, joka nayttaa tulleen jaadakseen. Ainon kanssa kaveeraavat, Nestoria Shelly tykkaa kiusata aina kun mahdollista. Uusi koti on edelleenkin haussa, mutta toistaiseksi tuloksetta. Kiinnostuneita, mahdollisia koteja on ollut aina silloin talloin tarjolla, mutta sille asteelle homma sitten aina jaa. Huippukissa Sheldon on,  niin ihana ja syotavan suloinen kuin tuollainen harmaa pikkutiikeri vain voi olla.

Bentley

Ei huolta, tama piskuinen hirrmuinen pentu ei enaa ole taalla. Bentley viivahti tassa meidan loytolassa parin paivan ajan, kun oli tarkoituksena etta mussu loytaa uuden kodin yksinaisen anopin luota - siinapa olisi ollut toisilleen sopiva pari! Homma kaatui Bentleyn geenisekoituksesta loytyvaan yhteen rotuun ja kalyyn. Sainpahan nuuhkia pennun tuoksua parin paivan ajan ihan niin paljon kuin halusin.

Muita satunnaisia vieraita:
Ainolla on tapana loytaa tuolta pihalta vaikka mita elavaa, tassa viimeisin loydos. Ei niin porroinen ja ihastelureaktiota herattava, pikemmin saa meikalaisen juoksemaan pakoon kiljunnan saattelemana - nama ovat kivoja kylla, mutta vain terraarioissa.

(Sukkanauhakaarme)

Lopuksi viela videolinkit, ensimmainen itse lataamani YouTube-video Ainon ja Sheldonin painiottelusta.
Ja laitetaas toinenkin ei-Facebookilaisille: sikajuoksua markkinoilta.