Eilinen visiitti Great Lakes Crossingiin oli pikainen, mutta kallis :D Ei nyt sentään, sain aika kivasti hankittua ne asiat, joilla olen Joulupukkia luvannut auttaa ja vähän muutakin.

Kuten monet tietävätkin, olen Crocs-hullu. Kaapissa on neljä paria Crocseja, ja eilen sain taas parin lisää! Työkenkinä ovat olleet mainiot (työtovereiden kauhistukseksi), nyt pääsen testaamaan talvisaappaita :) Olin mielessäni suunnitellut ostavani khakinväriset saappaat, mutta eilen vaihtoehtoja katsellessani päädyin kuitenkin tylsän käytännöllisesti mustiin - talvitakkini ovat joko mustia tai valkoisia. Ne vaaleanpunaiset ihanuudet jäi kaivelemaan mieltä, mutta ne eivät vaan olisi olleet käytännölliset; ja kai tällä ikää täytyy jo tiedostaa muidenkin värien olemassaolo? (Joku joskus on minulle sanonut, että kolmenkymmenen ikävuoden tienoilla naisten tulisi unohtaa vaaleanpunainen väri, se kun on tarkoitettu vain nuorille).

T-paita on Guessin kamppanjapaita eläinsuojien hyväksi. Tuotot paitojen myynnistä menevät paikallisille eläinsuojille(? animal shelter). Minun mielestäni kuvassa oleva karunnäköinen koira on ilmiselvä harjakoira (eli Nestorin rotuinen). Useinhan noita näkee täällä Amerikassa Maailman Rumin Koira -kilpailuissa, joissa voittajana yleensä tuntuu olevan juuri jokin tuollaisesta suojasta löydetty kaltoinkohdeltu harjis.

2083256.jpg

Paitaa pitelee aviomieheni. Meillä oli oikein mielenkiintoinen keskustelu siitä, miksi kuvassa ei näy hänen pärstäkertoimensa - kyseessä on kuitenkin vain kuva ostoksistani. Hän on sitä mieltä, että kuva on huomattavasti mielenkiintoisempi, jos siinä on joku henkilö mukana... Tämä oli ongelma, johon törmäsimme mm. Henry Fordin museo -reissulla. Itse taas inhoan kuvattavana oloa yli kaiken, joten ottamani kuvatkin tuppaavat olemaan yleensä ilman ihmisiä.