Harmittaisiko, ottaisiko päähän, jos olisit juuri avannut tilin erääseen pankkiin ja muutaman päivän päästä posti toisi mainoksen "Avaa uusi tili meillä, ja saat $100". Minua harmittaa! Ja kovasti ottaakin pannuun!

****

Iloisempaa jutustelua pakollisen purnauksen jälkeen. Viikonloppuna täällä vietettiin Carry Nation festivaaleja, käväisin paikanpäällä pariinkin otteeseen. Ensimmäisellä visiitillä Nestomies oli mukana, kun ohjelmassa piti olla lemmikkien kisa (parhaiten pukeutunut, pienin, suurin jne.). Kisa oli ilmeisestikin pidetty etuajassa, sillä aikataulun mukaan mennessä mitään kisaa ei ollut. Tosin pari kommenttia ihmisiltä kertoikin, mikä titteli meitä olisi odottanut (parhaiten pukeutunutta olin itse ajatellut) "Hei, tuohan on se rotu, joka voittaa joka vuosi Rumin koira-kilpailun!" . Moni kävi silittämässä Nestoa ja ottamassa kuvia, pikkumies on tällä seudulla ainut lajiaan, ja moni näkikin "karvattoman chihuahuan" ensimmäistä kertaa (niin minäkin tuon rodun, ikinä kuullutkaan :D ). Sunnuntaina oli festivaalien yhteydessä paloasemalla pannukakkuaamiainen, siellä piti käväistä myös kun kerran moinen tilaisuus tarjoutui. Ensi viikonloppuna olisi naapurikaupungissa omenafestivaalit, mutta sunnuntaina on jo ohjelmassa hyväntekeväisyys-eläintarhakävely (käly osallistuu 5km juoksukilpailuun, minä tyydyn köpöttelemään rauhassa).

****

Siirtolava on täynnä ja odottaa noutajaansa. Autotalli on siistimpi, ei vielä ihan valmis, mutta aimo harppauksen otti eteenpäin jokatapauksessa. Breezeway (mikä sitten lieneekään) on nyt tyhjä! Enpä olisi uskonut, että oikeasti saan huoneen tuohon kuntoon. Sinne sopisi ihanasti punotut kalusteet, mutta saa nyt toistaiseksi olla ihan tyhjänä vaan - tässä vaiheessa tyhjää huonettakin katselee ihan mielellään.

****

Perjantaina olisi taas buncon vuoro. Teemana on hipit, joten ostin itselleni peruukin ja kukkaislapsiasun eilisellä kauppareissulla. :D